Søg
Close this search box.

Murerarbejde i Midtjylland

kvalitet

Murer i Tørring nær Vejle og Horsens

Hos Reno Laursen har vi mange års erfaring med små såvel som store mureropgaver. Vi har base i Tørring nær Horsens og Vejle, så søger du en murer i Østjylland eller Midtjylland, så står vi klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring inden for faget, og din opgave er således i trygge og kompetente hænder hos os.


Find din murer i Midtjylland

Kontakt os og lad os høre om projektet.

Erfaring

Murer nær Vejle og Horsens med øje for et veludført stykke arbejde

Hos Murerfirmaet Reno Laursen lægger vi vægt på at udføre et godt stykke arbejde hver eneste gang, og vores kunders tilfredshed er alfa og omega for os. Skal du bruge en murer i Østjylland eller Midtjylland, så kan du trygt kontakte os.

Uanset opgavens omfang er du sikker på at få høj håndværksmæssig kvalitet til rimelige priser. Gennem samtlige af vores år i murerbranchen har vi haft en målsætning om at yde et højt serviceniveau, overholde aftaler og levere et godt resultat. Det gælder fortsat i dag. Når du indgår et samarbejde med os, så kan du være sikker på, at vi ikke betragter opgaven som løst, før du gør det.

Med mange års erfaring i branchen kan vi hjælpe med så godt som alt inden for murerfaget. Uanset om du har brug for professionel hjælp til nybygning, om- og tilbygning, renovering, flise- eller klinkearbejde, reparationer eller forsikringsskader, så står vi klar til at hjælpe.

 

din murer i Øst- og Midtjylland

Kontakt murer Reno Laursen

Hvis du søger en kvalitetsbevidst murer nær Vejle eller Horsens, så er du kommet til det rette sted. Hos Reno Laursen står vi klar til at varetage både små og store mureropgaver for både private og erhvervskunder.

Vi lader gerne vores mange års erfaring i murerbranchen komme vores kunder til gode gennem kompetent rådgivning, så tøv ikke med at spørge os til råds. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Du er velkommen til at ringe til os på: 20 33 20 16 eller 75 80 20 16.