Søg
Close this search box.

Fliser og klinker

Professionelt udført

Flisearbejde og klinkearbejde i Horsen, Vejle og omegn

Går du med tanker om at forny udtrykket i dit køkken eller badeværelse? Så lad os hjælpe dig. Hos murerfirma Reno Laursen har vi indgående erfaring med både opsætning af fliser og lægning af klinker, og med os er du sikret et flot og ikke mindst holdbart resultat. Vi udfører altid klinke- og flisearbejde med materialer i høj kvalitet, så vi kan sikre os, at arbejdet holder længere.

Vi udfører flisearbejde for både private, erhverv og boligforeninger, og vi lægger vægt på en god dialog med dig hele vejen fra start til slut. Vi tør godt at love, at dit flisearbejde er i trygge hænder hos os.

Skal du have lavet flisearjde?

Kontakt os og lad os høre om projektet.

Vi hjælper med valg af

Fliser og klinker til dit flisearbejde

Der er god grund til at overlade dit klinke- eller  flisearbejde til os. På den måde er du sikret et jævnt og vellykket resultat. Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler med dig, så du får arbejdet udført til tiden og til aftalt pris.

Fliserne og klinkerne har stor indflydelse på det samlede indtryk af rummet, og der er derfor god grund til at tænke lidt ekstra over, hvilke fliser der skal bruges til dit projekt. Du skal både tage stilling til klinkernes størrelse, farve, form, mønster og overflade, og der er således mange overvejelser forbundet med dette. Vi rådgiver dig gerne i forbindelse med valget af dine nye fliser, så du er sikret et resultat, du bliver glad for.

Kontakt os for et

Uforpligtende tilbud på flisearbejde eller lægning af klinker

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal tage en snak om dit projekt. Vi mener, at god rådgivning skaber de bedste forudsætninger for et godt resultat. Du kan derfor med fordel rådføre dig med os, inden du beslutter dig for, hvordan projektet skal løses.

Vi udarbejder også gerne et tilbud på din opgave vedrørende flisearbejde – og det er selvfølgelig ganske uforpligtende. Du kan ringe til os på: 20 33 20 16 eller 75 80 20 16.

Spørgsmål?

Kontakt os